23 Mayıs 2012 Çarşamba

Yaz Okulu

Yaz ayları yaklaşıyor. Yazlıkları ya da uzun tatil programları olan aileler gidiş tarihlerini belirlemeye başladılar. Öte yandan İstanbul’da kalacak ve mesailerine devam edecek olan velilerimiz okulumuzun temmuz ve ağustos aylarında uygulayacağı programı öğrenmek için bizleri arıyorlar. Bizler de yaz mevsimini İstanbul’da geçirecek çocuklarımız için dolu dolu bir program hazırlıyoruz.




Bildiğiniz gibi okulumuz 12 ay boyunca eğitime devam ediyor. Çocukların almaları gereken kazanımlar, 1 Eylül - 30 Haziran tarihleri arasında, sizlere gönderdiğimiz haftalık programlar çerçevesinde takip ediliyor. 30 Haziran’da tüm hedeflerimizi tamamlıyor, değerlendirme formlarımızı siz velilerimize teslim ediyor ve yaz programımıza geçiş yapıyoruz.



Temmuz ve ağustos aylarında çocukların bahçede bol bol vakit geçirmelerine özen gösteriyoruz. Sabah jimnastiği, sanat etkinlikleri, seramik dersleri ve daha pek çok sınıf etkinlikleri mümkün olduğunca açık havada gerçekleştiriliyor.



Yaz programıyla birlikte yüzme derslerimiz de başlıyor. Yüzme için İSTEK Acıbadem İlköğretim Okulu’ndan destek alıyoruz.





Bu yıl yaz programımızı zenginleştirecek bazı farklı etkinliklerin de hazırlığı içerisindeyiz. Bunlar netleşip programımız oluştuğunda siz velilerimizle paylaşacağız. Şimdilik şu kadarını söylemekle yetinelim, yaz enerjisiyle dolu, cıvıl cıvıl bir program bekliyor çocuklarımızı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder