25 Haziran 2013 Salı

En Eğlenceli Hafta

Küçük Ağaç'ta tempo hızlı, gündem yoğun. 2012-2013 eğitim yılını nihayete erdirirken ardı sıra organizasyonlarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu yoğunluk içerisinde bloğumuzun güncellenmesi zaman zaman gecikebiliyor. Öte yandan mümkün olduğunca konu atlamamaya, gecikmeli de olsa özel günlerimizi, organizasyonlarımızı ve paylaşımlarımızı sizlere aktarmaya özen gösteriyoruz. Geçtiğimiz hafta da atlanmaması gereken zaman dilimlerinden biriydi. Çünkü yüksek ihtimalle bu senenin en eğlenceli organizasyonlarından ikisine sahne oldu.

Geçtiğimiz haftayı özel kılan öğrencilerimizin pazartesi sabahı okula babalarıyla gelmeleriydi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da babalar gününü okulumuzun bahçesinde organize ettiğimiz kahvaltı eşliğinde kutlamak üzere misafirimiz oldular. İkramımız olan gözlemelerden yediler; çocukları, çocuklarının arkadaşları ve onların babalarıyla keyifli bir sabah geçirdiler. Öğrencilerimiz için de çok özel bir sabahtı. Babalarının hazırladıkları tabaklardan gözlemelerini yerken mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.







Böyle güzel başlayan bir haftanın keyfini daha da arttırmak için bir de parti organize ettik. Bir Barış Manço partisi. Çocuklar Manço gibi giyindiler; yüzüklerini, kolyelerini taktılar. Kimisi gitarını da yanında getirmişti. Pek çoğu yüzüne bıyık çizmeyi de ihmal etmedi. Ve partimiz Barış Manço şarkıları eşliğinde başladı. Hava hiç de ayaz değildi. Ama arkadaşımız eşek bizimleydi. En yüksek sesimizle önce "A" dedik, ardından "Y", sonra bir de "I". Dans ettik, şarkılar söyledik ve o kadar çok güldük ki bıyıklar gülücükleri gizleyemedi.


 
DSC_5142 DSC_5203
 
 
Bu kadarla da bitmedi aslında. Bahçemize çiçekler ektik. Dut silkeleyip dut yedik. Bir de renkli aile katılımımız vardı. Ama bu da başka bir yazının konusu.

Artık haziran ayının ve eğitim yılının sonuna yaklaşıyoruz. Sene sonu gösterimize sayılı günler kaldı. Hazırlıklarımız büyük bir heyecanla devam ediyor. Pazar günü geldiğinde perde açılacak ve çocuklar sene boyu gerçekleştirdikleri çalışmaları aileleri için sergileyecekler. Bu yılın finali için hazır mısınız?