19 Şubat 2014 Çarşamba

Zuzu'nun Ormanı

Bu hafta bir konuğumuzu ağırladık Küçük Ağaç'ta. Çocuk edebiyatı yazarı Görkem Arsoy, okulumuza gelerek kendi kitaplarından biri olan Zuzu'nun Ormanı'nı okudu bizlere. Bizlerse dinlemekten öte keyifli bir gezinti yaptık Zuzu'nun Ormanı'nda.
DSCF0431
DSCF0429
Görkem Hanım kitabında yer alan kahramanların kuklalarını getirmişti yanında. Bazı karakterler için de çocuklardan yardım aldı. Birlikte canlandırma yapınca daha da keyifli bir hale geldi masal.
DSCF0452
DSCF0456
DSCF0463
Hepimiz büyük bir ilgiyle dinledik Zuzu'nun Ormanı'nı. Hayvanlar çok sevimliydi, onların taklidini yapmak çok eğlenceliydi ve masal çok güzeldi.
DSCF0439
DSCF0459
Zuzu'nun Ormanı'nın bir de şarkısı vardı. Masal bitince o şarkıyı söyledik birlikte. Ve gözlerimizi kapatıp hayal kurduk tıpkı Zuzu gibi. Kim bilir, belki bir gün hayallerimizden bazıları gerçek olur. Ya da belki başka masallara konu olur bazıları.
DSCF0470
DSCF0473
DSCF0478
Görkem Hanım gitmeden önce bizim için kitaplarını imzaladı.
DSCF0519
Böylece bir sanatçıyı daha ağırlamış olduk okulumuzda. Küçük okurlarımızın yazarımızla buluşması çok keyifli geçti. Önümüzdeki haftalarda bu tarz organizasyonlarımız devam edecek. Öğrencilerimiz farklı sanat dallarından sanatçılarla bir araya gelip onlarla sohbet etme fırsatını yakalayacaklar. Kimlerle mi? Şimdilik sürpriz olarak kalsın. :)