17 Haziran 2014 Salı

Benim Babam

Kim demiş babalar günü bir gün sürer diye? Küçük Ağaç öğrencileri baba keyfini ertesi güne de taşırlar. Tutarlar babalarının ellerinden, birlikte okula gelirler. Kocaman bir gruba dahil olur birlikte güzel bir sabah geçirirler.

DSCF5287

Küçük Ağaç'ın bahçesinde Zülkar Hoca karşılar onları. Güne enerji dolu, zinde bir başlangıç yapabilmek için jimnastik yaparız birlikte. Çocuklar her yeni güne bu şekilde başlarlar aslında fakat yılda bir defa babalarını da alırlar aralarına.

DSCF5294

Ardından yan bahçede kurulan kocaman sofranın başına geçilir. Çocuklar sandalyelerine oturur. O sabah onların kahvaltısıyla babaları ilgilenir. Nefis gözlemeler hep birlikte afiyetle yenilir.

DSCF5331

DSCF5317

Gülücükler, kucaklar, sevgi gösterileri hep babalar içindir o sabah.

DSCF5323

DSCF5376

DSCF5371

Sohbetlere ve oyunlara babalar ortak edilir. En eğlenceli pozlar babalarla verilir.

DSCF5377

DSCF5378DSCF5379

Kahvaltı sona erdiğinde çocuklar sınıflarına girerler, babalar işlerine giderler. Ayrılış anı biraz buruk olur bazen. O da sabahın keyfini bırakamamaktan. Geriye güzel bir dilek kalıyor bu özel günü noktalarken; Babalar gününüz kutlu ve hep bugünkü gibi mutlu olsun. Çocuklarımızın babalarıyla birlikte daha nice günleri, seneleri, paylaşacak upuzun ömürleri olsun.