16 Haziran 2011 Perşembe

Küçük Ağaç Pikniği

Okul olarak oldukça yoğun bir dönem içerisindeyiz. Bir yandan 2010 - 2011 eğitim dönemini sonlandırırken bir yandan da yaz okulu için hazırlıklarımızı devam ettiriyoruz. Gerek eğitim programımız dahilindeki faaliyetlerimiz, gerekse sene sonu dolayısıyla hazırladığımız etkinliklerimizle her günümüz dolu dolu geçiyor. Ne yazık ki bu yoğun tempo içerisinde blogumuzu güncellemekte gecikiyoruz.

Geçtiğimiz haftasonu okulumuzun belki de en keyifli etkinliklerinden birini gerçekleştirdik. Eski, yeni öğrenci ve velilerimizden oluşan kalabalık bir grupla Küçük Ağaç Pikniği için Polonezköy Ludwik Dohoda'da buluştuk.


Bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz pikniğimizde öğrencilerimizin tamamına yakınını aramızda görmek bizi çok mutlu etti. Mezun öğrencilerimizin ve eski velilerimizin de birçoğu bizi yalnız bırakmamışlardı. Hep birlikte keyifli bir brunchla başladık pikniğimize. Karnımız iyice doyduğunda oyunlara geçtik.


Futbol, voleybol ve yakan top oynadık. Su savaşı yapan ve uçurtma uçuran öğrencilerimiz oldu. Park alanı hiç boş kalmadı. Kertenkeleleri inceledik, inekleri sevdik.


En sonunda da hep birlikte halat çektik. Bir takımın diğer takımı kandırmaya çalıştığı, olaylı bir çekişmeydi. :) Yine de çok keyifliydi.


Karınlar tekrar acıktığında bu defa mangallar geldi. Etlerimizi yedik, soğuk içeceklerimizi içtik. Polonezköy'de birlikte keyifli bir gün geçirdik. O kadar ki, tadı damağımızda kaldı. Seneye, aynı yerde, bir sonraki piknikte görüşmek üzere...