4 Şubat 2013 Pazartesi

Paketin içinde ne var?


Bir paketin içinde ne olursa olsun, dışında merak vardır. Ve tabii heyecan... Paket almış olmanın verdiği mutluluk. Bir an evvel açmak için duyulan sabırsızlık. Kısacası epeyce duygu yüklenerek gelir paketler. Peki ya bu paketler Kelebekler ve Zebralar için gelmişse? Ya da paketleri hazırlayanlar onlarsa?


Öğretmenlerimizin çocuklar için hazırladıkları paketler onları epeyce şaşırttı. Paketler elden ele dolaştı ve her paketin içinden bir yenisi çıktı. Bunlar tatlı paketlerdi. Çünkü her birinde çocuklar için minik birer sürpriz vardı. 



Ardından çocuklar kendi paketlerini hazırladılar. Bu paketlerse kocamandı. Önce büyük bir titizlikle renklendirildiler ve süslendiler. İçlerine kocaman birer sürpriz yerleştirildi ve Işık Hanım'a, öğretmenlere, diğer sınıflardaki arkadaşlara, sırasıyla Küçük Ağaç'taki herkese verildi. Ve alan herkes çok şaşırdı. Neden mi? 




Çünkü her paketin içinde yüzünde kocaman bir gülümsemeyle bekleyen bir Kelebek ya da Zebra vardı. 



Çocukların bir sonraki paketleri gelmiş geçmiş en süslü paketlerdi. Bugünlerde Küçük Ağaç'a gelirseniz bu iki paketi okulumuzun girişindeki sergi alanında görebilirsiniz. Hatta paketler kadar onları hazırlayan çocukların eserlerine baktıkça yüzlerinde beliren keyif de dikkatinizi çeker, hoşunuza gider. 



DSCF0076

Paket paket mutluluk dağıttığımız bir haftayı geride bıraktık. Her paket ayrı bir sürprizle geldi ve her defasında merak uyandırdı. Ve paketleri hazırlamak da, vermek de, almak da ayrı bir  heyecandı.