17 Eylül 2012 Pazartesi

Okulum ve Ben

Küçük Ağaç'ta çocuklar keşfetmeye, tanımaya devam ediyorlar. Eğitim döneminin ilk haftası okullarını tanıyarak geçti. Artık hayatlarının büyük bir bölümünü geçirecekleri Küçük Ağaç'ı, sınıflarını, öğretmenlerini ve arkadaşlarını tanıdılar.



Ardından sıra kendilerine geldi. Kendi bedenlerini tanıdılar. Beden farkındalıklarını geliştirecek çalışmalar yaptılar. El - göz koordinasyonlarını destekleyecek etkinliklere katıldılar.




Duyu organlarını öğrendiler. Kendi seçtikleri atık materyalleri kullanarak hamur üzerine yüz modellediler, kuklalar yaptılar.





Kelebekler de benzer etkinliklere katıldılar. Bedenlerini tanımaya yönelik oyunlara katıldılar. Onlar da kendilerine verilen malzemeleri kullanarak yaratıcılıklarını ortaya koymaya başladılar.




Yeni eğitim dönemi sadece Küçük Ağaç öğrencileri için başlamadı şüphesiz. Bu sene birinci sınıfa başlayan öğrencilerimiz de yeni okullarında oryantasyon programlarına katıldılar. Bu öğrencilerimizden Arya ve Zeynep Su, bir önceki sene mezun olan Kuzgun'la birlikte Küçük Ağaç'a, ziyaretimize geldi. 



Ve artık tüm öğrenciler için okul zamanı. Uzun bir yaz tatili sonunda bu hafta bütün çocuklar okullarına başladılar. Eski, yeni tüm öğrencilerimize yeni eğitim dönemlerinde başarılar diliyoruz.