12 Haziran 2014 Perşembe

Küçük Ağaç Pikniği

Yıllardır büyük bir keyifle gerçekleştirdiğimiz organizasyonlarımızdan biridir Küçük Ağaç Pikniği. Yemyeşil doğada ve kocaman bir sofranın başında eski, yeni tüm dostlarımızla bir araya gelerek doya doya eğlendiğimiz çok özel bir gündür bizim için. Yoğun geçen kış döneminin ardından yaza kucak açışımızdır.

Yağmurlu ve gri bir haftanın ardından güneş bizim için parladı adeta ve biz geçtiğimiz pazar Küçük Ağaç Pikniği için Cumhuriyet Köyü'nde buluştuk. Bu yıl doğa yürüyüşümüzü piknikle birleştirdik. Erkenden buluştuk ve kahvaltının ardından yeşilliklerin arasına daldık.

 DSC_0221

Doğa canlanmıştı. Şırıl şırıl akan bir derenin yanında, etrafımızdaki rengarenk çiçekleri, kocaman ağaçları seyrederek keyifli bir yürüyüş yaptık.

DSC_0252

DSC_0216DSC_0245

Etrafımızda uçuşan kelebekler, güneşte parıldayan örümcek ağları, yaprakların arasına saklanmış mantarlar, sarı, mor, pembe çiçekler... Dikkatle bakınca pek çok çeşit canlı gördük çevremizde. Çocuklar heyecanla izlediler her birini. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Geri döndüğümüzde öğle yemeği saati gelmişti. Babalar mangalların başına geçtiler. Anneler masaların başına... Etler pişerken salatalar hazırlandı. Evden getirilen mezelerle birlikte leziz sofralar kuruldu.

SAMSUNG CAMERA PICTURESDSCF4720

DSCF4738

Çocuklar karınlarını doyurduktan sonra oyuna verdiler kendilerini. Futbol oynadılar, bisikletlerine, scooter'larına bindiler ama en çok da su savaşı yaptılar.

DSCF4695

DSCF4730

SAMSUNG CAMERA PICTURES

DSCF4753

Ve tabii ki halat yarışı... Upuzun halatın iki ucuna çocuklar, anneler, babalar geçti. Bir kere yetmedi, iki, üç, dört kere çekildi. Fakat her yıl olduğu gibi bu yıl da galip ve mağlup konusunda uzlaşma sağlanamadı. :)

SAMSUNG CAMERA PICTURES

DSC_0324

DSC_0323

Uzun bir günü keyifle geçirdik Küçük Ağaç Pikniği'nde. Mezun öğrencilerimizi, eski velilerimizi gördük; özlem giderdik. Yeni dostlarımızla yemyeşil bir ortamda bir araya gelerek sohbet ettik. Bu güzel günde bizlerle birlikte olan tüm Küçük Ağaç ailesi bireylerine teşekkür ediyoruz. Bir teşekkür de bizlere o gün çektikleri fotoğrafları ulaştıran Serhan Gürdal ve Tarkan Kılıç'a... Sizlerden gelen birbirinden güzel karelerle o güne ait arşivimiz zenginleşti. :)