10 Eylül 2012 Pazartesi

Merhaba Küçük Ağaç


Eylül ayıyla birlikte okulumuzda yeni eğitim dönemimiz başladı. Yazın aramıza katılmaya başlayan yeni öğrencilerimizin sayısı her geçen biraz daha artıyor. Pek çoğu küçük yaş grubunda olan bu öğrencilerimiz okul hayatlarına Küçük Ağaç'ta "Merhaba!" diyorlar.



Ara sınıflara gelen öğrencilerimiz ise öğretmenleriyle, arkadaşlarıyla tanışıyor, yeni okullarını keşfediyorlar.


Hal böyle olunca, her eylül ayında olduğu gibi bu eylül ayında da yoğun bir tanışma ve alışma döneminin içerisindeyiz. Diğer bir deyişle oryantasyon sürecindeyiz. Çocuklarımızın bazıları ilk defa evlerinin dışında ve ailelerinin uzağında bu kadar uzun süre kalıyorlar. Bazıları ise uzun yaz tatilinin sonunda yeniden okul düzenine ayak uydurmaya çalışıyorlar. 


Bizler onların küçücük yüzlerindeki merak dolu bakışları gidermeye çalışırken bir yandan da onları okul kavramıyla tanıştırıyoruz. Onlarsa bulundukları bu yeni durumla cesurca ve çok güzel başa çıkıyorlar. 


Çok kısa bir süre içerisinde tüm öğrencilerimiz okul düzenine alışacak ve keyif içerisinde sınıflarına girerek öğretmenleriyle, arkadaşlarıyla bir araya gelecekler. Bizler de onların okul içerisinde geçirdikleri süreçleri çeşitli kanallardan sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. 

Keyifli bir eğitim yılı olması dileği ile...