24 Eylül 2011 Cumartesi

Küçük Ağaç'ta Geçen Hafta

Hani hep söylüyoruz ya, yoğun fakat keyifli bir eğitim yılı bizi bekliyor diye... Geçtiğimiz haftadan birkaç kare eşliğinde nasıl bir yıla başladığımızı sizlerle paylaşmak istedik.

Geçen hafta zebralar, sınıflarını köpükle kaplamaya karar verdiler. Bir şişe tıraş köpüğü onlar için eşsiz bir eğlence kaynağı oldu.



Kelebekler sınıfında neşeli sesler geldi hafta boyu. Birlikte oyunlar oynadılar, şarkılar söylediler. Hatta bir ara kedi kılığında okulu istila ettiler.



Kediler yoğun sanat faaliyetleri içerisindeydiler. Parmak boyalarını kullanarak yaratıcılıklarını kağıda aktardılar.


Zürafalar da kendi sınıflarında oldukça meşguldüler. "Okulumuz" konusu çerçevesinde okul çalışanları hakkında sohbet ettiler. Pek çok oyun oynadılar. Bu oyunların en eğlencelilerinden bir tanesi farklı zeminlerde yürüme oyunuydu. Perşembe günü kendi aralarında "Hoşgeldin Partisi" düzenleyerek dans ettiler.



Haftayı, bizi çok keyiflendiren bir ziyaretle noktaladık. Geçen sene okulumuzdan mezun olan sekiz öğrencimiz Küçük Ağaç'a geldiler. Artık ilkokul birinci sınıf öğrencisi olan mezunlarımız okul formaları içerisinde daha bir büyümüş göründü gözümüze. Biz herbirini çok özlemiştik. Onların Küçük Ağaç'ta en çok neyi özledikleri ise birkaç dakika içinde anlaşıldı; bahçemizi. Ziyaretleri boyunca biz anneleriyle sohbet ederken, onlar doya doya bahçenin tadını çıkardılar.