2 Temmuz 2013 Salı

Ve Final!

Haziran ayının son günü, 2012-2013 eğitim yılının da son günü oldu bizim için. Ve finali sene sonu gösterimizle yaptık. Çocuklar aylar süren çalışmalarından örnekler sunmak üzere sahnedeydiler. Seyirci koltuklarında ise anneleri, babaları ve diğer aile bireyleri oturuyordu.

Okulumuzun kurucusu, müdürümüz Işık Hanım programın başında yaptığı konuşmasında çok önemli bir konuya dikkat çekti. Dedi ki, "Çocuklarımız o kadar küçükler ki aslında, prova için bu sahneye çıktıklarında nokta kadar kaldılar. Bugün bu sahne üzerinde var olmaları bile başlı başına bir başarı onlar için." Ve perde açıldı.


Küçük Ağaç'ın çocukları önce hep bir arada Türkçe ve İngilizce şarkılar söylediler. Ardından sınıflarıyla birlikte sahne aldılar ve biri öğretmenleri eşliğinde, diğeri de müzik öğretmenimiz Aylin Hanım eşliğinde olmak üzere iki farklı Orff sunumu gerçekleştirdiler. Her yıl farklı bir ülkenin dansını sergileyen balerinlerimiz bu yıl kovboy kızlar olarak sahnedeydiler. Gina Öğretmen'le birlikte aylar süren çalışmalarının sonucunu izlemek gerçekten de çok keyifliydi.

Bu yıl bir de ilk yaşandı; velilerimiz de bir sunum gerçekleştirdiler. Hiçbir hazırlık yapmadan, Aylin Öğretmen'in davetiyle sahneye gelen velilerimiz, o anda, orada öğrendikleri bir Orff dansını başarıyla sergilediler. Ardından yine çocuklar çıtkı sahneye. Perküsyon öğrencilerimizin performansını jimnastikçilerimizin sunumu takip etti. Ve Tikabila dansı eşliğinde gösterimizi bitirdik.

Küçük Ağaç'ın çocukları çok güzel bir gün yaşattılar bizlere. Sahne üzerinde var olmakla kalmadılar, üstlerine düşen görevleri büyük bir başarıyla yerine getirdiler. En önemlisi de bunu yaparken büyük keyif aldılar. Bu küçük insanları sahne üzerinde izlemek büyük bir gurur ve mutluluk verdi bize. Dünün büyük insanlarıydı onlar.