6 Ocak 2014 Pazartesi

Seminerin Ardından

Velilerimize, çocuklarını büyütürken karşılarına çıkabilecek problemlerde ya da önemli karar süreçlerinde destek olabilmek amacıyla her yıl seminerler düzenliyoruz. Bu yıl başlangıcı "Çocuğunuzun Duygularını Anlama ve Tanıma" konusuyla yaptık. Velimiz Uzman Psikolojik Danışman Ayşe Arslanoğlu konuğumuz oldu. Katılımcıların duygularından yola çıkarak çocuklarınkine geçiş yapan Ayşe Hanım, çeşitli çalışmalar ve oyunlar eşliğinde gerçekleştirdiği sunumunda velilerimizin kafasında yer alan pek çok soru işaretini giderecek değerli paylaşımlarda bulundu.





Katılımın yoğun olduğu seminerimizin devamını şubat ayı içerisinde gerçekleştireceğiz. Ayşe Hanım tekrar bizlerle bir araya gelerek bu defa "Sınırlar" konusunu ele alacak. 

Mart ayında ise yine çok önemli bir konuda paylaşımlarda bulunacağız. Beş ve altı yaş grubu velilerimizi bekleyen önemli bir karar süreci var. Onlara bu süreçte destek olmayı amaçlıyoruz. "Okul Olgunluğu" konusunu tartışacağız. Önceki senelerde de gerçekleştirdiğimiz "Okul Olgunluğu" seminerimiz, o dönemlerdeki katılımcı velilerimize büyük destek olmuştu. Bu sene de aynı şekilde karar sürecinde olan anne ve babalara ışık tutabilmeyi umuyoruz.