20 Nisan 2011 Çarşamba

Küçük Ağaç'ta Aile Katılımları

Eğitim döneminin başında sizlere birer form göndermiş ve sene içerisinde çocuklarınızın sınıfında istediğiniz bir etkinliği yapmanız için sizleri okulumuza davet etmiştik. Bu sınıf içi etkinlikler, eğitim sürecine aile katılımını sağlamak için uyguladığımız önemli ve bir o kadar da keyifli adımlardan bir tanesi. Her şeyden önce anne veya babalara çocuklarını sınıflarında izleme imkanı veriyor. Her hafta sizlere ulaştırdığımız eğitim programımız hakkında daha somut bilgiler edinmenizi sağlıyor. Okul ve aileler arasındaki iletişimi destekliyor. Ve tabi öğrencilerimiz de sınıflarında anne veya babaları eşliğinde bir etkinlik yapmanın keyfini yaşıyorlar.

Geçtiğimiz haftalarda okulumuzda çok keyifli aile katılımları gerçekleştirdik. Mart ayının son haftası, Kediler sınıfından Akın Uras Can'ın annesi Birten Hanım okulumuzu ziyaret etti. Çocuklarla seramik dersine katıldı ve Akın'la birlikte bir figür oluşturdu.


 Yine aynı hafta ve yine aynı sınıftan Selim Güzeliş'in annesi Banu Hanım geldi okulumuza. O da Kediler sınıfının hikaye saatine katılarak yanında getirdiği bir kitabı okudu.


Bir sonraki aile katılımımızı Zebralar sınıfından Defne Ünver'in annesi Anastasia Ünver gerçekleştirdi. Önce Küçük Örümcek hikayesini anlatan Anastasia Hanım daha sonra orgunun başına geçti ve çocuklarla birlikte Sallan Sallan Örümcek şarkısını söyledi. Şarkının sonunda çocukların tek tek orgu çalmalarına da izin verdi.



Bu hafta da Kediler sınıfından Poyraz İzgi'nin annesi Zeynep Hanım Küçük Ağaç'taydı. O da hikaye saatinde çocuklarımızla buluşup onlara kitap okudu.


Velilerimizin aile katılımı programına ellerinden gelen desteği verdiklerini görmek ve onları sınıflarda çocuklarla birlikte etkinlik yaparken izlemek bizleri çok mutlu ediyor. Hepinize ayırdığınız vakit ve gösterdiğiniz çaba için çok teşekkürler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder