18 Nisan 2011 Pazartesi

Kelebek Manzaraları

Küçük Ağaç'ta birbirinden güzel kelebekler uçuşuyor her gün. Güzelliklerine kapılmamak, peşlerine takılmamak mümkün değil. Bu hafta kelebek manzaraları paylaşıyoruz sizlerle...

Pazartesileri ellerini çamura buluyor kelebekler. Bazen öğretmenlerinin belirlediği figürleri, bazen de kendi tercih ettikleri karakterleri oluşturmaya çalışıyorlar seramik dersinde.


Hava güzel olduğunda soluğu bahçede alıyor, hep birlikte oyunlar oynuyorlar. Kovalamaca, çember oyunları, top oyunları, salıncakta sallanma, evcilik... Kimi zaman da o anda uydurdukları yepyeni bir oyun... O kadar keyifle oynuyorlar ki çoğu zaman zebralar da katılıyor aralarına.


Sınıfta da zamanlarının belli bir kısmı oyunla geçiyor. Seçtikleri köşelerde keyifli dakikalar geçiriyorlar.



Bu hafta bir misafirleri vardı kelebeklerin. Kuklalar geldi sınıflarına. Önce bir süre karşılıklı sohbet ettiler. Kuklaların son ziyaretlerinden bu yana sınıflarında nelerin değiştiğini anlattılar. Sonra da İyi Kalpli Sarı Vosvos'un macerasını izlediler.


Epeyce de çalıştı kelebekler. İngilizce dersine katıldılar,


orff yaptılar,


diğer sınıflarla birlikte müzik dersinde öğrendikleri şarkıları tekrar ettiler,


kütüphane etkinliklerine katıldılar ve haftanın teması doğrultusunda sanat atölyesinde çalışmalar gerçekleştirdiler.

Kelebekler her hafta olduğu gibi bu hafta da her yerdeydiler. Nereye konsalar bize rengarenk, neşeli, enfes manzaralar izlettiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder