2 Mart 2014 Pazar

İlkokula Isınma Turları

2013-2014 eğitim yılını yarıladık. Bu da demek oluyor ki hazırlık sınıfı öğrencilerimiz için geri sayım başladı. Altı ay sonra her biri ilkokula başlamış olacaklar. Eğitim hayatlarının en kocaman adımlarından birini atacaklar. Anne ve babaları bu kocaman adım için yoğun bir şekilde araştırma yapıp en doğru okulu seçmeye çabalarken bizler de onlara ilkokulun nasıl bir yer olduğunu anlatıyor hatta gösteriyoruz. Geçtiğimiz hafta bir ilkokul ziyareti gerçekleştirdik. İSTEK Acıbadem İlkokulu'na gittik ve ilkokulun nasıl bir yer olduğunu, orada neler yapıldığını gözlemledik.
DSCF0879
İSTEK Acıbadem İlkokulu'nda bizi tanıdığımız, çok sevdiğimiz bir yüz karşıladı. Jimnastik öğretmenimiz Zülkar Hoca ziyaretimizin başında bizlere spor salonunu gösterdi. Hatta burada keyifli de bir çalışma yaptırdı. 
DSCF0884
DSCF0897
DSCF0936
Ardından birinci sınıfların katına çıktık. Sınıflardan birine girdik. Sıralara oturduk. Ve bir öğretmen eşliğinde kısa bir ses çalışması yaptık. 
DSCF0949
DSCF0951
DSCF0962
Zürafaların ilk ziyareti merak dolu bakışlarla başladı, keyifli bitti. İlkokulda onları nasıl çalışmaların beklediğini, döneme nasıl derslerle, ne gibi etkinliklerle başlayacaklarını gördüler. Kendilerine dağıtılan çalışma kağıdını büyük bir istekle ve heyecanla çözdüler. Altı ay sonrası için küçük bir ısınma turu yapmış oldular.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder