1 Mart 2014 Cumartesi

Anne ve Babalarla Jimnastik Dersi

Geçtiğimiz hafta jimnastik dersimiz epeyce şenlikliydi. Küçük grupla büyük grubu bir araya getirdik. Üstüne bir de anne ve babalarımızı davet ettik. O gün için metrekareye düşen sporcu sayısı epeyce arttı. Fakat kısa zamanda bütün yılın en eğlenceli derslerinden birini yapmakta olduğumuz da anlaşıldı.
DSCF0746
Dersimize ısınma hareketleriyle başladık. Çocuklar büyük bir keyifle her hafta jimnastik dersinde yaptıkları hareketleri sergilerken anne ve babalar da onlara eşlik ettiler. 
DSCF0754
DSCF0757
Ardından taklalar, amutlar, köprüler geldi. Önce çocuklar sergiledi becerilerini, sonrasında anne ve babalar...
DSCF0767
DSCF0799DSCF0806
DSCF0808
Ve final... Bir yandan esnerken bir yandan da eğlendik. Öpücüklü mekikler, minder üstü güreşler... Bol kahkahayla bitti dersimiz. 
DSCF0816
DSCF0818
DSCF0823
Her yıl gerçekleştirdiğimiz velilere açık jimnastik dersimizin amacı anne ve babaları Zülkar Hoca ile buluşturarak onlara derslerimizi nasıl geçirdiğimizi göstermek. Bunu yaparken, birlikte keyifli bir sabah geçirmek günü daha da anlamlı bir hale getiriyor. Bu yılki jimnastik dersimiz de öncekiler gibi çok neşeliydi. Epeyce enerji ve bolca kahkaha attık. Bizlerle bu keyifli sabahı paylaşan velilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder