5 Kasım 2013 Salı

Okulumuzun En Minikleri

Sizlere en küçük öğrencilerimizi tanıtmak istiyoruz. Her birinin okul hayatı daha birkaç hafta önce başladı. Meraklı ve biraz da kaygılı gözlerle Küçük Ağaç'a geldiklerinde onlardan tek bir beklentimiz vardı; annelerine veda ederek öğretmenleri eşliğinde sınıfa girmeleri ve kendileri gibi başka çocuklarla birlikte birkaç saat geçirmeleri. Tek fakat kocaman bir beklenti...

Aradan kısa bir zaman geçti. Aralarında en uzun süredir okulumuza gelenlerinin öğrencilik geçmişi iki ayı geçmez. Ama onlar bu kısacık sürede büyük bir iş başardılar; öğrenci oldular. 

DSCF2626 DSCF2422
DSCF2836 DSCF3874

Masa başı etkinliklerine katılmaya başladılar. Mutfak etkinlikleri planlayıp kendi hazırladıkları limonatanın, pudingin tadına baktılar.



DSCF3999 DSCF3989

Her geçen gün okula biraz daha alıştıkça sınıfta ve bahçede oyun oynamanın keyfini çıkarır oldular. Arada oyunu bırakıp keşfe çıktılar. Sınıf arkadaşlarını gözlemlemeye başladılar.


DSCF1449 DSCF2408


DSCF4140

Branş derslerine bile katılıyorlar. Hatta partilere, törenlere... Geçen ay düzenlediğimiz "Renk Partisi"nde yeşil kıyafetleri içerisinde aramızdaydılar. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlarken de okul hayatlarının ilk törenine katıldılar.


DSCF2637 DSCF4059

Onlar, üstlerine düşeni başarıyla yerine getirdiler ve bir sınıf oldular: "Bambiler Sınıfı". Onlar okulumuzun küçük kahramanları. Ve bu küçük kahramanlar her geçen gün yeni şeyler öğreniyor, becerilerini geliştiriyor, bol bol da oyun oynuyorlar. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder