7 Kasım 2013 Perşembe

Kütüphanemiz zenginleşmeye devam ediyor.

Küçük Ağaç Kütüphanesi kurulduğu günden bu yana çok büyüdü. Bu büyümedeki en büyük pay da kütüphanemize bağış yapan eski, yeni öğrencilerimize ait. Okulumuza devam eden ya da mezun olmuş pek çok öğrencimiz yaşları ilerledikçe ve büyüyen yaşlarına uygun kitaplar aldıkça eski kitaplarını okulumuza getiriyorlar. Aslında kendilerinden yaşça küçük arkadaşlarına değerli bir hediye bırakmış oluyorlar. Böylece Küçük Ağaç Kütüphanesi her geçen gün daha da zenginleşiyor.
Geçtiğimiz haftalarda üç öğrencimizden kitaplar geldi. İlk bağışçımız Atahan Demirel oldu. Atahan'ın getirdiği pek çok kitap okulumuzun mezunlarından olan ağabeyi Egehan'a aitti. Dolayısıyla teşekkürlerimiz her ikisine de...
Ardından Ali Efe Sarı bir kitap hediye etti kütüphanemize. Ve biz de hemen okuduk Jack ve Maddie'nin hikayesini Zebralar sınıfına.
DSCF2482
Son olarak da Alaz Neyişci bir kitap bağışladı Küçük Ağaç Kütüphanesi'ne. Büyük sevgi gösterileri arasında aldık yeni kitabımızı Alaz'dan. :)
Küçük bağışçılarımızın her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Onların bağışları sayesinde bugün okulumuzda kocaman bir kütüphanemiz var. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder