2 Kasım 2011 Çarşamba

Aksesuar Partisi

Koskoca bir ekim ayını geride bıraktık. Çoğumuz için oldukça yoğun ve farklı bir aydı bu. Okula yeni başlayanlarımız vardı aramızda. Bir yandan yeni okullarına alışmaya, bir yandan da sınıflarının etkinliklerine katılmaya çalışırken oldukça yoruldular. Diğerleri de yazı geride bırakıp yeni eğitim döneminin temposuna ayak uydurmaya çalıştılar. 

Uzun lafın kısası hepimiz epeyce yoğunduk. Bir partiyi hakettik. Eğlenceli bir parti olması için de bir tema belirledik; aksesuar partisi. Taktık, takıştırdık, yetmedi yüzlerimizi boyadık, öğle yemeği öncesi çıktık çok amaçlı salonumuza.



Kızlar tercihlerini genelde takılardan yana kullanmışlardı. Renk renk kolyeler, bilezikler, yüzüklerle katılmışlardı partiye. Erkekler de şapkalarını, papyonlarını ve kravatlarını takıp gelmişlerdi. Maskeli yüzler de vardı aramızda. Eh bu kadar süslenince, bir de defile yapmak kaçınılmaz oldu. 




Defilenin ardından müzik eşliğinde oyunlar oynamaya başladık.



Her sınıfın ayrı ayrı hazırladığı orff sunumlarını izledik.



Hep birlikte dans ederek, oyunlar oynayarak keyifli, rengarenk bir sabah geçirdik ve ekim ayının yorgunluğunu üzerimizden attık. Bakalım bir sonraki partimizin teması ne olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder