3 Ekim 2014 Cuma

Babamın Gömleği, Annemin Fuları

Bu hafta anne ve babaları ağırladık Küçük Ağaç'ta. En şık gömleklerini giyen babalar, kravatlarını takmayı ihmal etmemişlerdi. Annelerse en güzel kıyafetlerini aksesuarları ile renklendirmişler, çok hoş görünüyorlardı. Ve istisnasız her birinin gözleri ışıl ışıl parlıyordu. Biraz mutluluktan, biraz şaşkınlıktan...

DSCF7092

DSCF7095DSCF7097

DSCF7101

Anne ve babalarının kıyafetleri ya da eşyaları oldu bitti ilginç gelmiştir çocuklara. Bunları kullanarak yarattıkları oyunlar daha bir heyecan vericidir sanki onlar için. Biz bu hafta bu heyecanı yakından gözlemledik. Çocukların kocaman kıyafetler içerisinde düzenledikleri defileleri seyrettik, kurdukları evcilik oyunlarında üstlendikleri rolleri izledik. Keyifleri gözden kaçacak gibi değildi.

DSCF7295

DSCF7285

Büyük beden kıyafetlerle haftaya başlayınca diğer etkinliklerde de malzemeden kaçmak istemedik. :) Büyük büyük çalıştık bu hafta. Kocaman resimler yaptık. Sonra da bu kocaman eserleri velilerimizin de görmesi için okulumuzun girişine astık.

DSCF7359DSCF7373

DSCF7379

Bu hafta sizlerin bazı eşyalarına el koyduk ama onlarla yarattığımız oyunlar çocuklar için çok eğlenceli oldu. Kocaman gömleklerin içinden ellerini çıkarma çabaları bile başlı başına bir maceraydı kimi zaman. Minicik bileklerdeki kocaman saatler olduklarından daha da değerliydiler bu hafta. Kravatlar daha uzun, fularlar daha büyüktü. Eldivenleri parmaklar doldurmadı. Şapkalar gözlerin üzerine düştü. Bu büyük beden kıyafetler tüm haftanın en değerli oyun malzemeleri oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder