6 Temmuz 2012 Cuma

ASKOD'dan Küçük Ağaç Öğrencilerine Hediye

Küçük Ağaç öğrencilerinin, "Sokaktaki Kedilere Ev, Barınaktaki Dostlarımıza Mama" sloganıyla başlattıkları sosyal sorumluluk projesine destek veren velilerimiz hayvan barınaklarına mama bağışında bulundular. Bağışların geneli Yaşam Hakkına Saygı Derneği'nin bizi yönlendirdiği barınaklar arasından ASKOD Aliağa Sokak Hayvanlarını Koruyanlar Derneği'ne yapıldı. 




Mamaların ASKOD'a ulaştığı gün Dernek Başkanı Hülya Alpgiray'dan bir teşekkür telefonu aldık. Sonrasında da kendisiyle olan iletişimimiz düzenli olarak devam etti. Mamalar barınağa ulaştıkça bizleri bilgilendirdi, öğrencilerimizin, velilerimizin ve eğitimcilerimizin gösterdikleri duyarlılık ve verdikleri destek karşısındaki duygularını defalarca bizlerle paylaştı.


Hülya Hanım bizlere bir de hediye paketi gönderdi. Dün okulumuza ulaşan paketten çıkan ASKOD kitap ayraçlarını ve magnetlerini öğrencilerimize ve onlarla birlikte çalışırken yoğun emek harcayan öğretmenlerimize dağıttık. Ve bir kere daha gerçekleştirdikleri projenin içeriği hakkında çocuklarla sohbet ettik. Yaptıkları resimlerle Aliağa'daki barınakta bakılan kedi ve köpeklere mama gönderildiğini, resim yaparak onların karınlarının doymasına katkıda bulunduklarını anlattık. 




Tatile çıktıkları için okulda bulunmayan öğrencilerimizin kitap ayraçlarını ve magnetlerini döndüklerinde kendilerine vermek üzere okulumuzda muhafaza ediyoruz. Ve henüz mama bağışında bulunmamış velilerimize istedikleri her an bu projeye destek verebileceklerini bir kere daha hatırlatıyoruz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder