15 Mayıs 2012 Salı

Anneler Günü

Geçtiğimiz hafta tüm öğrencilerimizin annelerine bir davetiye gönderdik ve onları anneler gününü takip eden pazartesi günü okulumuza beklediğimizi bildirdik. Birlikte anneler gününü kutlamak ve onlara sürpriz bir sunum yapabilmek için hafta boyu öğrencilerimizle birlikte yoğun şekilde çalıştık. Çocuklar annelerine söylemek için Türkçe ve İngilizce şarkılar hazırladılar. Girişteki panoya asmak üzere annelerinin resimlerini yaptılar. Beklenen gün ve saat geldiğinde annelerimiz Küçük Ağaç'taydılar. Çocuklarsa üst katta heyecanla onları bekliyorlardı. 




Çocukların bir arada oluşturdukları güzel görüntü hem anneler hem bizler için çok gurur vericiydi. Özellikle bu sene okula başlayan ve ilk defa arkadaşlarıyla birlikte bir topluluk önünde performans sergileyecek olan öğrencilerimizin anneleri en az çocukları kadar heyecanlıydı. 




Çocuklar hazırladıkları şarkıları söylediler. Sunumları bittiğinde annelerinin yanına giderek onları bir kere daha kutladılar. Ardından hep birlikte bahçeye, açık büfenin yanına indik. 




Davetiyemizi gönderirken vakit ayırabilecek annelerden gelirken yanlarında hazırlayacakları bir yiyeceği de getirmelerini, açık büfemizi onların ikramlarıyla oluşturmayı planladığımızı bildirmiştik. Annelerimiz bizi kırmayarak hünerlerini döktürdüler ve elleri dolu geldiler. Birbirinden leziz, çeşit çeşit yiyecekler sıralanıverdi masamızın üzerine. Açık büfemizin zenginliği görülmeye değerdi. 



Bu özel günde okulumuzda bir araya gelmek çok güzeldi. Böyle güzel çocukları dünyaya getiren ve yetiştiren annelerimizin anneler gününü bir kere daha kutluyoruz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder