12 Ekim 2010 Salı

Kütüphanemiz açıldı!

Uzunca bir süredir üzerinde çalıştığımız bir projeydi Küçük Ağaç Kütüphanesi. Sonunda 1 Ekim Cuma günü açılışı gerçekleşti. Açılış günü minik bir sürpriz planladık çocuklar için. Kapıdan kurdele keserek girdik, içeride onlara kuru yemiş ve tuzlu çubuk ikram ettik. Sonra da kenara geçip seyrettik onları. Bir yandan yiyeceklerden atıştıdılar, bir yandan kitaplara baktılar. En az bizim kadar heyecanlı ve keyifli olduklarını görmek çok hoştu.

Daha yolun başında olsak da oldukça heyecan verici ve keyifli bir başlangıç yaptığımızı söylemek hiç de abartmak olmaz. Kitaplarımızın bir kısmı arşivimizde bulunan yayınlardan, kalanlarsa projemizden haberdar olan eski, yeni velilerimiz ve öğrencilerimizin bağışlarından oluştu. Tanıdığı bir yayınevi ile bizim adımıza temasa geçen Kuzgun Üsküdarlı'nın annesi Raife Hanm sayesinde Günışığı Kitaplığı'na ait bir köşemiz var. Diğer yayınevleriyle de temasa geçmeye çalışıyoruz. Kısa sürede arşivimizin genişleyeceğine inanıyoruz.

Destek olan tüm öğrenci ve velilerimize sonsuz teşekkürler. Sizlerin bu projeyi bizim kadar sahiplendiğinizi görmek çok güzel!




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder