11 Nisan 2015 Cumartesi

Küçük Ağaç'ta Bir Sihirbaz

Bu hafta mezun öğrencilerimizden biri daha misafir oldu Küçük Ağaç'a. 2012 yılında okulumuzdan mezun olan Egehan Demirel, kardeşi Atahan'ın snıfını ziyaret ederek aile katılımı gerçekleştirdi. Epey de sıra dışı bir sunum yaptı bizlere.
P1060544
Egehan'ın çocuklara sihirbazlık gösterisi yapacağını biliyorduk. Fakat onu kafasında kocaman şapkası ve sırtında peleriniyle gördüğümüzde biz de onun kadar heyecanlandık ve Kediler sınıfı ile birlikte Zürafalar sınıfının da bu gösteriyi izlemesini istedik. 
P1060543
Egehan gösterisine hazırlamış olduğu numaraları sergileyerek başladı. Çocukların ilgisini rahatlıkla yakalayan sihirbazımız, seyircileri arasından seçtiği bazı öğrencileri de numaralarına dahil etti.
P1060548
P1060555
Ardından sorduğu sorulara doğru cevap veren iki öğrencimize numaralarından birinin sırrını açıklayarak onlara da sihirbazlık yaptırdı.
P1060569
Büyük bir heyecanla başladığı gösterisini başarıyla tamamlayan Egehan, gösterinin sonunda seyircilerine küçük de bir sürpriz yaptı ve onlara fındık ikram etti.
P1060576
Ağabeyini izlerken Atahan'ın duyduğu heyecan ve mutluluk açıkça yüzünden okunuyordu. Çocuklar ilgilerini çeken numaraların nasıl yapıldığını Egehan'a sorduklarında, yanıtı hep Atahan'dan aldılar; "Ağabeyim sırrını asla söylemez."
Kolaj
Teşekkürler Egehan! Duygu yüklü, keyif dolu bir gün yaşattın bizlere.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder