24 Nisan 2014 Perşembe

Çocuk Bayramı

Sene içerisinde birbirinden eğlenceli pek çok parti veririz. Fakat bu partilerden iki tanesinin yeri her zaman farklı olmuştur: yeni yıl partisi ve 23 Nisan partisi. Bambaşka bir heyecan yaratır bu iki parti. Sadece çocuklarda da değil üstelik. Hepimizde... Biri yeni başlayan yılın heyecanını taşır, diğeri çocuk olmanın tüm güzelliğini. Yeni yılı bir kenara bırakalım, biraz çocuk olalım. Geçmişte bir yerlerde hepimiz 23 Nisan çocukları olduk. Anne, babalarımız da oldu. Hatta anneanne, babaanne ve dedelerimiz de... Ortak yaşadığımız bir heyecan bu. Her yıl aynı gün içimizde uyanan, hiç solmayan ve yıllar geçtikçe içine biraz özlem karışan bir heyecan...

İşte biz bu heyecanla dopdolu bir halde senenin en eğlenceli partilerinden birini verdik. Bir partide yapılabilecek her şeyi yaptık. En şık kıyafetlerimizi ve kostümlerimizi giyerek katıldık partiye. Önce Zürafalar sınıfının hazırladığı kısa sunumu, ardından da her sınıfın ayrı ayrı hazırladığı orff danslarını izledik. Sunumlar bittiğinde oyunlar başladı. 
Mandal oyunu,


halat çekme,


heykel,


kaşıkla yumurta taşıma,


çuval yarışı,


ve bol bol dans...

Çocuklar partinin tadını doya doya çıkardılar. Arkadaşları yanlarındayken, eğlenceli oyunlar oynuyorken, gün onların günüyken ve halen çocukken... Zaten keyiflerini ne kaçırabilir ki?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder