26 Mart 2014 Çarşamba

İlkokul ziyaretleri devam ediyor.

Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz ilkokul sıralarına her geçen gün biraz daha yaklaşıyorlar. Bizler de kısa bir süre sonra oturacakları bu sıralarda neler yapacaklarını görebilmeleri için onlarla farklı ilkokullara geziler düzenliyoruz. Son olarak Ataşehir Yönder Okulları'nı ziyaret ettik. 

İlk olarak okulu gezdik. Birinci sınıfların bulunduğu koridorlardan geçtik, serbest etkinlik odasında zaman geçirdik ve bahçede kısa bir süre oyun oynadık.

DSCF1607

DSCF1598

DSCF1621

Yönder Okulları'nda, ziyaretimiz esnasında katılmamız için bazı etkinlikler planlanmıştı. Önce birinci sınıf dersliklerinden birinde, bir öğretmen eşliğinde bazı sınıf içi tanışma oyunları oynadık ve ardından hayalimizdeki okulun resmini çizdik.

DSCF1624

DSCF1644

Sonraki etkinliğimiz ise sanat atölyesindeydi. Resim öğretmeni ile bir araya gelerek karton tabaklardan renkli şapkalar yaptık. 

DSCF1654

DSCF1666

DSCF1677

Böylece Yönder Okulları'na yaptığımız ziyaretimiz renkli ve bol kahkahalı bir şekilde sona erdi. Bizi bu kadar güzel ağırlayan okul idarecilerine ve öğretmenlerine çok teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimiz geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirdikleri ziyaretler sayesinde biraz da olsa kafalarında ilkokul hakkında bir fikir oluşturdular. Kendilerini bekleyen sıralara kısa bir süreliğine de olsa oturdular, hatta belki biraz da ısındılar. Umuyoruz ki devam edecekleri okullara da kısa sürede alışır, uyum sağlar ve yeni sınıflarında çok mutlu olurlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder