4 Mart 2013 Pazartesi

Kütüphanemize Yeni Bağışlar


Geçtiğimiz haftalarda kütüphanemize kitap bağışlayan öğrencilerimiz oldu. Her biri büyük bir keyif ve heyecanla hediye ettikleri kitapları arkadaşlarına tanıttılar ve onların da okuyabilmeleri için kütüphanemize bıraktılar.

İlk bağışçımız Kelebekler sınıfından Emre Demir Seydan'dı. Öyle bir kitap getirdi ki kütüphanemize, daha rafa konulduğu an kız öğrencilerimizin favorisi oldu. Kütüphanede geçirdikleri serbest zamanlarda küçük elleri ilk olarak bu kitaba uzanıyor.



Sonraki bağışçılarımız Rüzgar İşçen ve Ada Defne Aydınoğlu oldu. Önceden de kütüphanemize kitap hediye etmiş olan bu iki öğrencimiz yine elleri kolları dolu geldiler. 


Son olarak da Zebralar sınıfından Alaz Neyişçi'den iki kitap aldık. Alaz, getirdiği kitapları önce sınıf arkadaşlarına tanıttı, ardından da kütüphaneye bıraktı. 


Her aldığımız bağışta yaptığımız gibi bu kitapların da ilk sayfasına kimler tarafından hediye edildiklerinin kaydını düştük. Kütüphanemizi zenginleştiren bu dört öğrencimize ve tabii ailelerine tekrar teşekkür ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder