28 Kasım 2012 Çarşamba

Aaa! Elvis Presley!


Deri ceketler, gitarlar, favoriler, geriye taranmış saçlar... Bugün okulun en renkli günlerinden biriydi. Partimiz vardı. Elvis Presley partisi... Tüm öğrenciler ve öğretmenler Elvis gibi giyindiler. Elvis müzikleri eşliğinde, Elvis gibi dans ettiler. Çok ama çok eğlenceliydi.


Her partide olduğu gibi bu partide de açılışı mini defileyle yaptık. Defilesiz bir parti olabilir mi? Herkes büyük bir özenle hazırlanmıştı. Çok başarılı Elvis kostümleri vardı. Her birini keyifle izledik.



Sonrası bol bol dans... Çocukların Elvis danslarını seyretmek gerçek anlamda görsel bir şölendi bizim için. O kadar güzel gözlemlemişler ki her biri küçük birer Elvis'e dönüşüverdiler. Kimi gitarını çalarak kimi mikrofonuna şarkılar mırıldanarak dans etmeye başladı. 




Yaklaşık yarım saat boyunca hep birlikte eğlendik. Bacaklarımızı salladık, ayaklarımızı kaydırdık ve partinin finalini de Elvis gibi yaptık; dizlerimizin üzerinde kayarak.



Bu parti bize gösterdi ki okulumuzda Elvis'in pek çok küçük hayranı var. Eğer evde onun müziklerini çalacak olursanız sizler de bunu rahatlıkla gözlemleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder