8 Aralık 2010 Çarşamba

Küçük Ağaç'ın Küçük Ziyaretçileri

Geçtiğimiz haftalarda okulumuzda bazı küçük ziyaretçileri ağırladık. İlki Zürafalar Sınıfı'ndan Eros Gümüş'ün köpeği Puppy'ydi. Evcil Hayvanlar konusu kapsamında, Zebralar Sınıfı'nın davetiyle okulumuza gelen Puppy bütün günü bizimle geçirdi. İki yaş grubu öğrencilerimiz küçük ziyaretçilerine büyük ilgi gösterdiler. Ona oyuncak tabaklarda hayali yiyecekler ikram ettiler, sırayla sınıfları içerisinde gezdirdiler, doya doya sarıldılar, hatta bir ara onu yastık sanıp sırtına uzandılar. :)



İkinci ziyaretçimiz de Evcil Hayvanlar konusu kapsamında fakat bu defa Kediler Sınıfı'na geldi. Öğrencilerimiz, Sarp Besler'in kedisi Ginger'ı bekliyorlardı. Sepetten Ginger yerine Sarp'ın küçük köpeği Natalie çıkınca çok şaşırdılar. Natalie henüz yavru olduğu için ziyareti kısa sürdü. Yine de Kediler Sınıfı'nda öğrencilerimizle epey vakit geçirdi. Sarp ve babası Cenk Bey, Natalie'yle ilgili bilgiler verdiler ve soruları cevapladılar. Okulumuzdan ayrılmadan önce Natalie diğer sınıfları da dolaştı, tüm öğrencilerimizle tek tek tanıştı.

Puppy ve Natalie'yi okulumuza getirip bizlerle tanıştırdıkları için Eros ve Sarp'a teşekkür ediyoruz. İlerleyen haftalarda diğer öğrencilerimizin evcil hayvanlarını da okulumuza bekliyoruz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder